080 05 01 05
Trebate li pomoć ili želite naručiti? Nazovite nas

Stvaranje zdrave navike

Okupirani svakodnevnim obavezama i rutinom, često se dešava da prođe veliki dio dana, a da ne popijemo ni čašu vode. Većina nas ne stigne popiti preporučenih 7 čaša za žene i 9 za muškarce, što može negativno uticati na zdravlje. Zato je važno da mislimo na sebe i svoju porodicu. Da stvaramo zdravu naviku da u dovoljnoj mjeri pijemo najzdravije od svih pića – vodu.

Aparati sa Aqua Vodom u Vašem domu mogu značajno pomoći da stvorite dobru naviku i pijete dovoljno vode.
Kada Vam je aparat sa vodom pred očima i na dohvat ruke, lakše ćete se sjetiti da bi trebalo da popijete čašu vode.
Pri tome, Aqua Voda je izvorska voda i njen sastav i kvalitet su bolji od komunalne vode. U odnosu na flaširane vode, prednost aparata sa Aqua Vodom je u tome što dostavu vode na Vašu adresu obavljamo mi, tako da time izbjegavate nošenje teških paketa sa flaširanom vodom iz prodavnice. Aparat vodu hladi ili grije, tako da pruža osvježenje ljeti i olakšava pripremu toplih napitaka zimi (kafa, čaj, topla  mogu značajno pomoći da stvorite dobru naviku i pijete dovoljno vode.

Naši proizvodi

Uz distribuciju vode, bavimo se i distribucijom kafe aparata i espresso kafe u kapsulama. Od 2017. Godine smo zvanični uvoznik i distributer Italijanskog brenda MISCELA D`ORO.
Saznajte više 

Uputstva za upotrebu

Prije puštanja u rad aparat mora biti u stanju mirovanja najmanje jedan sat prije priključenja na električnu mrežu.
Aparat mora obavezno biti napunjen vodom iz boce

Saznajte više 

Kompanija Aqua Tim

Postojimo od 2008-me godine. Marljivim radom svih ovih godina došli smo do toga da naša Distribucija raspolaže sa preko 6.300 aparata postavljenih u javnom i privatnom sektoru
Saznajte više 

Prednosti

Dostavu vode na Vašu adresu obavljamo mi, tako da time izbjegavate nošenje teških paketa sa flaširanom vodom iz prodavnice.
Saznajte više